domingo, 3 de enero de 2010

menu complet dia 3 any 2010

DIUMENGE 3 GENER DE 2010
La passada nit vam preparar civada per a l'esmorzar. La deixem coure lentament en una proporció 5 d'aigua per una tassa de civada , es fa com una crema i aquest matí li he afegit una mica de pruna umeboshi per condimentar-la ja que no hem dut l’amasake ni melassa d'arròs. A mig dia hem pres arròs amb sègol (proporció 3 d'arròs per una de sègol) i uns filets de seitán a la planxa amb una gota d'oli de soja i un all (deliciós).



Foto: seitán

Aquesta nit hem preparat un potatge de soja amb sheitake, kombu, carlota, gingebre i tamari, ens hem acabat l'humus de cigrons i per suposat te kukicha tot el dia. Bona nit


DOMINGO 3 DE ENRO DE 2010
La pasada noche preparamos avena para el desayuno. La dejamos cocer lentamente en una proporción 5 de agua por una taza de avena , se hace como una crema y esta mañana le he añadido un poco de ciruela umeboshi para condimentarla ya que no hemos traido amasake ni melaza de arroz. A medio día hemos tomado arroz con centeno (proporción 3 de arroz por una de centeno) y unos filetes de seitán a la plancha con una gota de aceite de soja y un ajito (delicioso). Esta noche hemos preparado un potaje de soja con sheitake, kombu, zanahoria, jengibre y tamari, nos hemos acabado el humus de garbanzos y por supuesto te kukicha todo el día. Buenas noches




Foto: potaje de soja blanca

No hay comentarios: